Mis teeb naise tõeliselt ilusaks?

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pidev veatute modellide ja kuulsate iluikoonide kujutamine ajakirjades tekitab tihti arutelu seoses ebarealistlike ideaalidega, mida naised üritavad matkida, et saavutada perfektset ilu.

Kuid Suurbritannia ilu ja heaolu bränd Arbonne paljastas, et headus, ilus naeratus ja huumorimeel on need, mis naise tõeliselt ilusaks teevad, kirjutab femalefirst.co.uk.

Teadlased palusid tuhandel naisel defineerida ilu igas mõttes ja avastasid, et enesekindlus, intelligentsus ja head kombed on oluliste omaduste nimekirja esiotsas. Säravad silmad, omakasupüüdmatus ja lõbus naer on samuti olulised, nagu ka hästi lõhnamine ja oskus lastega ümber käia.

Arbonne’i turundusdirektor Kelly Lloyd-Sanderson kommenteeris, et on värskendav näha, et naised hindavad positiivseid isikuomadusi rohkem kui välimust. «Tulemused paljastasid tervisliku segu tugevast, õnnelikust ja kaastundlikust naisest ning ka seda, et hinnatakse ilu füüsilist poolt,» sõnas Lloyd-Sanderson.

Kakskümmend asja, mis teevad naise tõeliselt ilusaks:

1. headus;

2. ilus naeratus;

3. huumorimeel;

4. head kombed;

5. kaastundlikkus;

6. enesekindlus;

7. intelligentsus;

8. säravad silmad;

9. omakasupüüdmatus;

10. veatu nahk;

11. naerab palju;

12. oskab lastega ümber käia;

13. kena soeng;

14. lõhnab hästi;

15. heatahtlik;

16. pehme nahk;

17. pikad ripsmed;

18. hoolitsetud küüned;

19. lõbus naer;

20. hoolitsetud jalad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles