Piisake punast, sortsuke sooja

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallatud kurvid:
 lopsaka kraega mantel ja ultranaiselik kostüüm Tallinn Dollsi värskest kollektsioonist «Film Noir».
Vallatud kurvid: lopsaka kraega mantel ja ultranaiselik kostüüm Tallinn Dollsi värskest kollektsioonist «Film Noir». Foto: Hanneli Rudi

Mida eelistavad sügismoe virvarrist moeinimesed ise? Arter käis hooaja trendietendustel ja küsis rõivaloojatelt, millised on nende lemmikud.

Marit Ilison, moekunstnik ja -õppejõud

Kudumkleit on sügishooajal ülimugav – soe, pehme ja mõnus, samas väga naiselik. Tammekarva vöö toob välja kauni talje ja suur soe sall kaitseb vileda tuule eest. Loodusliku valge ja pruunide toonide palett on hea mahe alternatiiv musta-valge kombinatsioonile. Ideaalne sügis-look!

Piret Puppart, Montoni naiste­rõivaste disainer

Minu lemmikuteks on värviline kaherealine villamantel ja sulekookon, millel on varrukaotstes soonikud, mis jätavad mulje, justkui kannaksid poolvarrukatega jopet koos pikkade kinnastega.

Lisaks vaimustab mind 1940ndate stiilis meekarva pepitaruuduline kostüüm, mis koosneb väikesest sirgest lipsukesega jakikesest ja põlve katvast pliiatsselikust – moodne, seksikas ja omapärane!

Igal hooajal valin ma mõttes välja ka ühe «ilma-selleta-ei-saa» väikese musta kleidi. Seekord sai auväärse tiitli poolvarrukatega, tulbikujulise seelikuosa ja eest plisseeritud kreppkangast kokteilikleit. Plissee on paigutatud nii kavalalt, et ka sirge kehatüübiga tüdrukud saavad endale sipelgapiha.

Kristina Herodes, Tallinna kaubamaja loovjuht

Moest tasub alati välja noppida just need teemad, mis elule särtsu lisavad. Tänavu sügisel olen vaimustatud võimalusest riietuda saatuslikuks naiseks punases. Kui teha panus tõeliselt šikile punasele mantlile või leekivale kleidile, pole rohkemat vajagi – mõjuv tulemus on niigi kindel.

Mari Martin, Tallinn Dollsi brändijuht ja disainer  

Läheksin sügisele vastu imeilusa ja sooja mantliga, mis on ühtaegu kelmikas ja funktsionaalne – näiteks soovi korral saab sellele lisada kapuutsi või mängida mitmel moel kaelusega. Viimast ka nõnda, et salli ei ole vajagi. Sellise mantliga võib minna nii peole kui ka tööle.

Samuti investeeriksin sügisel ühte ilusasse naiselikku kostüümi, mida on hea kanda tööl või esindusüritustel. Näha välja ühtaegu suurepärane ja piisavalt ametlik – tasub end kindlasti ära.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles