Tallinn Dolls gala on juba täna Katusekinos

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meik ja soeng - Kaia Triisa; modell - Ines; idee ja stiil - Tallinn Dolls
Meik ja soeng - Kaia Triisa; modell - Ines; idee ja stiil - Tallinn Dolls Foto: Kalle Veesaar

Tallinn Dolls sügishooaja avashow toimub juba täna algusega kell 19 Katusekinos.
 

Korraldajate sõnul on nad ennast andnud saatuse kätesse. «Midagi rohkemat enam me teha ei saa ning eile õhtul lugesime pika palve ilusa ilma meelitamiseks,» kommenteeris brändijuht Mari Martin.

«Selge on aga see, et show toimub iga ilmaga, sest näidata on nii palju. Enneolematult suur kollektsioon koosneb ehtekollektsioonist, esimesest kottide kollektsioonist ja loomulikult on peatähelepanu naiste ready-to-wear rõivakollektsioonil,» lisas Mari Martin.

Film Noir müsteerium pakub meeltele mängu ülima naiselikkuse, sarmi, kavaluse ja teravuse piirimail. Lubame külluslikku moeshow’d, kus on peaosades luksuslik samet ja brokaat ning meelierutavad mängud optilise kunsti piirimail. Kirsiks tordil on ainueksemplaridest koosnev õhtukleitide kollektsioon.

Sügiskollektsiooni on kokku pannud loovjuht Mari Martin. Kollektsioonile loob muusika Heidy Purga ning visuaalse lahenduse Anton Toomere.

Tallinn Dolls kollektsiooni esmaesitlusel kõnnivad lavalaudadel tähesäras Eesti Tippmodelli saate osalejad, Ines, Piret Järvis, Laura Põldvere, Anna Põldvee, Rosanna Lints ja paljud teised.

NB! Ilusa päikesepaistelise ilma õnnistuseks esilinastub moefilm kell 21, et tagada filmi parim kvaliteet. Sellele järgneb Tallinn Dolls sügiskollektsiooni esitlus. Uksed on avatud endiselt alates 19.00.

Lisainfo: www.facebook.com/tallinndolls
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles