Maria Avdjuško: naised, ärge mõelge meeste tunnustusele!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Avdjuško
Maria Avdjuško Foto: Maria Pushkar/Postimees

Näitleja ja produtsent Maria Avdjuško ütles ajakirjale Anne & Stiil antud intervjuus, et naisi, kes teaks, mis on nende kirg, on meie maal väga vähe, sest elatakse meeste tunnustuse nimel.

«Pisikeste kohustuste igapäevane taak on nii suur, elu on ju iseenesest raske,» selgitas ta. «Meestel on õigus oma aeg võtta, naistel mitte. Meil on 150 asja, mida ma peame ise tegema. Naised, ärge mõelge tunnustusele, mida meestelt saate. Paljud naised tegutsevad vaid selle nimel, et õhtul kuulda: «Kallis, sa tegid täna hea toidu!» Teatud annus enesekesksust on naise elus väga vajalik!»

Maria vananemise pärast ei muretse, sest tema sõnul tuleb vananeda targalt ja kui ta järgib häid harjumusi, mida ta on järginud 15 aastat, siis pole see sugugi hirmus. «Enda puhul häirib mind mu kohutav emotsionaalsus, olen tõeline tunnete-junkie,» rääkis ta. «Teinekord on see väga kurnav. Ma ei usu keskeakriisi sellisel kujul, et panen roosa satsidega seeliku selga ja lähen diskole lantima. Pigem seda, et 45selt oled tänu oma elukogemusele võimeline suurteks ja sügavateks tunneteks, milles puudub enesehävituslik osa.»

Loe pikemalt Maria Avdjuško arvamusi Anne & Stiil septembrinumbrist!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles