Milline omadus meestele naiste juures kõige rohkem meeldib?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled valmis uue kaaslasega kohtingule minema? Muidugi on oluline esimesel kohtingul hea välja näha, aga uus uuring näitas, et teatud isikuomadused on välimusest olulisemad.

Penn State'i ülikooli teadlased avastasid, et mängulisus ja huumorimeel on meeste jaoks kõige ligitõmbavamad omadused naiste juures, kirjutab Yahoo! Shine.

Uuringus küsitleti 164 meest ja 89 naist, et selgitada välja, millised omadused erinevate sugupoolte arvates on partneris olulised.

Kõige kõrgemal kohal omaduste nimekirjas, mida naised meeste juures hindavad, olid huumorisoon, lõbusus ja mängulisus.

Meestele meeldisid mängulised naised, kuid nende jaoks olid olulised veel füüsiline atraktiivsus, tervislikkus ja head geenid, kuigi jääb segaseks, kuidas mehed seda viimast kontrollida kavatsevad.

Teadlaste analüüs pakkus, et naistele meeldivad mängulised mehed, sest alateadlikult näitab see, et mees pole agressiivne ega tee naisele või lastele liiga. Meestele meeldib mänguline naine, sest ta on nooruslik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles