Viis naisetüüpi, keda mehed väldivad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Osadel naistel on raskem endale kaaslast leida. Toome sinuni viis väljakujunenud naisetüüpi, keda mehed ei salli ja püüavad vältida.

Viis naisetüüpi, keda mehed väldivad.

1. Flirtija

Mehed ei salli naisi, kes paljude meestega flirdivad – olgu see siis parim sõber, ülemus või ajalehemüüja tänava nurgal. Liigne flirtimine paneb mehe ebakindlalt tundma. Ainult väga kannatlik mees võib sellistest olukorddest üle olla.

2. Kiire suhtearendaja

Suhte esimesed kuud ei tohiks olla täis liiga palju ootusi. Kui mees naudib naise seltskonda, suurepärast veini ja põnevat vestlust, siis ei tasuks hakata kohe ühist tulevikku planeerima. Soovitus naisele: kui sa ei soovi mehest kohe ilma jääda, jäta abielu ja laste teemad hilisemaks vestlusteemadeks.

3. Närviline naine - klammerduja

Naine, kes käib mehel kannul ning ei usalda teda hetkekski üks jätta, on klammerduja. Ja kui mees käibki üksi kusagil ära, uurib naine kõiki detaile. Ööpäevaringne kontroll mõjub mehele aga ahistavalt.

4. Peolõvi

Mõnikord on tore veeta mõnus õhtupoolik koos lõbusa ja särtsaka naisega, kes võib väsimatult hommikuni pidutseda. Kui aga pidu ka argipäeval lõppeda ei taha, on lood juba halvemad. Metsik pidutsejatüüp kuulub ainult lühikese suhte juurde.

5.Väsimatu seletaja

Naine, kes räägib nii palju, nii et teda ära ei jõua kuulata, väsitab meest. On tüüpiline, et mehed on pidevalt kuulajate rollis, kuid pidev jutuvadin peletab mehe lõpuks eemale. Ta hakkab otsima partnerit, kes on huvitatud temast endast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles