Ott Lepland end naistemeheks ei pea

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Jelena Rudi

Ott Lepland ütles Kroonikale antud intervjuus, et ta ei ole kunagi teinud muusikat selle pärast, et endale palju naisi saada.

«Kindlasti ei läinud ma ka superstaarisaatesse selle mõttega,» ütles ta. «Mina ei tea, ma vist ei ole sellist tüüpi jube naistemees. Ei ole kunagi olnud selline inimene, kes järjest landiks igal pool…»

Mees selgitas, et see oleneb inimesest, kes läheneb talle seetõttu, et ta on kuulus ja kes seetõttu, et ta tundub olevat huvitav persoon. «Ma ei ütleks, et kõik naisterahvad, kes mulle lähenevad, teevad seda sellepärast, et olen kuulus. Ehk on ikka mõni tulnud rääkima ka sel põhjusel, et nad on näinud-lugenud mõnda mu intervjuud, mille põhjal on neile jäänud sümpaatne mulje,» rääkis ta.

Peagi Eurovisioonile Eestit esindama sõitev mees lisas, et tal ei ole praegu naist, kes talle koju pöialt hoidma jääks. «Iga asi tuleb omal ajal. Ja ei ole mõtet kiirustada,» nentis ta.

Loe pikemat intervjuud Otiga värskest Kroonikast!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles