Õnnelike paaride vestlusteemad

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Millest meeldib sulle oma kallimaga rääkida? Olgu teemaks, mis on, aga jäta meelde, et sisukad vestlused on õnneliku suhte oluliseks osaks.

Portaalis idiva.com kirjutati, et uuringute kohaselt on õnnelikumad need paarid, kes vestlevad tähendusrikastel teemadel nagu karjäär, lapsed, raamatud, poliitika, filmid ja muudki. Kui otsid teemasid, millest partneriga rääkida, võta eeskuju alljärgnevatest näidetest.

Karjäär

On täiesti mõistetav, et soovite rääkida tööl saamata jäänud heakskiidust või teatud kolleegidest, kes tekitavad tuska. Karjäär on paljudele väga oluline ning partner võib heade nõuannetega lausa üllatada.

Raha

Töötavatele paaridele võib rahast rääkimine suuresti kasuks tulla, sest raha tõttu on lagunenud liigagi paljud suhted. Õnnelikud partnerid arutavad väljaminekud omavahel läbi, et õhk oleks puhas ja hiljem ei tekiks arusaamatusi.

Lapsed

Äsjaabiellunutel on kindlasti sel teemal paljugi arutada. Soovid lapsi või ei, heas suhtes peab lastesaamist kindlasti arutama, sest see teema näitab ka suhte tõsidust.

Eelmised suhted

Endistest rääkimine on hea, sest see süvendab usaldust ja annab partnerile kindlustunde.

Pere

Enamik õnnelikes suhetes olevaid kaaslasi jutustab oma partnerile perega seotud lugusid. Räägi oma kallimale, mis ta vanemaid eriliseks teeb ja austa neid. Naljalood ja meenutused lapsepõlvest annavad kaasale hea ülevaate su perest ja kasvatusest.

Seksuaalfantaasiad

Seksist rääkimine on normaalses suhtes täiesti tavaline. Kui oled õnnelik, julged oma kallimale rääkida ka salasoovidest ja fantaasiatest.

Hobid ja huvid

Õnnelikud paarid räägivad oma huvidest. Olgu nendeks raamatud, filmid, muusika või mis iganes. Sarnaste huvialaste ideede ja arvamuste vahetamine toob kaasa mõtete vaba voolu.

Uudised

Moodsad ja edukad paarid arutavad poliitika, spordi ja muude uudiste üle, millest ühiskonnas parasjagu rohkem juttu on. Nendel teemadel arutamine aitab mõista teineteise vaateid elule.

Hirmud

Hirm ja ebakindlus ei ole midagi ebaloomulikku, neid tunnevad mõnikord nii mehed kui naised. Tõelise usalduse korral on hea, kui saad oma muresid ja hirme kurta kõige kallimale.

Tulevik

Pühendunud suhtes arutavad partnerid sageli selle üle, mida nad elult ootavad. Tulevikust kõneldes võivad teemaks tulla raha, lapsed, karjäär, partneri sugulased ja muudki. Kõige olulisem teema on aga see, kuidas suhe ise edasi areneb ning mida teineteiselt oodatakse.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles