Uue aasta lubadused, mida ei ole mõtet anda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud lubavad vana-aastaõhtul teha uue aasta algusest midagi teisiti kui varem. Shine.yahoo.com tegi nimekirja lubadustest, millel ei ole mingit mõtet.

1. Ma lõpetan ropendamise

Suure tõenäosusega seda ei juhtu. Õpeta oma lastele, et teatud sõnad on vaid täiskasvanutele, kuid kui olid harjunud varem ropendama, siis on sellest võimatu päevapealt lahti saada.

2. Ma võtan teatud numbri kaalust alla

Ei ole mõtet end survestada eesmärkidega, mida on oht mitte täita. Kui soovid kaalu langetada, siis luba endale näiteks, et liigud rohkem.

3. Nüüd ma saan rikkaks

Palju õnne sellega! Ära sea endale utoopilisi eesmärke. Kui vaba raha on tõesti su eesmärk, siis arvuta välja, kui palju suudaksid iga kuu raha kõrvale panna ja jää endale kindlaks.

4. Järgmisel aastal olen parem ema

Mida see õigupoolest tähendab? Kui sa ei sea endale konkreetseid eesmärke, siis kukud nagunii läbi. Ei ole vaja, et tunneksid end halva emana. Hinda seda, millega oled hästi hakkama saanud ja anna endale oma vead andeks.

5. Ma kohtan oma elu armastust

Armastust ei saa kahjuks tellida. Selle meeleheitlik ootamine teeb kogu olemise haledaks ja meeleheide peletab paraku mehed hoopis eemale.

6. Ma hoian elamise kogu aeg korras

Kas see on väikeste lastega tõesti võimalik? Liiga pingeline puhtusearmastus teeb kõik närviliseks ja pisut segadust on vaid eluterve.

7. Ma näen iga päev hea välja

Kui soovid end muuta, ära võta liiga suuri eesmärke. Muuda oma stiili nõnda, et oleksid endaga rahul. Soeng ei püsi iga päev perfektsena ja selle pärast muretsemine on mõttetu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles