Anna-Maria Galojan tähistab nii eesti kui vene jõule

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seltskonnategelane ja endine poliitik Anna-Maria Galojan teeb vahetult enne jõule palju tööd, et saaks jõulurahu ajal iga hetke omastega veeta.

«Minu jaoks on õiged jõulud need, mis on minu ja minu lähedaste südametes ja mis tänu sellele kestavad aastaringselt,» ütles Anna-Maria. Enda sõnul on ta õnnelik inimene, kuna lapsepõlvest saadik on teda õnnistatud ilusate jõulutraditsioonidega.

«Mu jõulud algavad 24. detsembril perekondlikult jõulukuuse ja piparkoogilõhna seltsis ning kulmineeruvad õigeusu jõulude tähistamisega Kuremäe kloostris.»

Galojan reeglina ühtegi aastat oma elust ei kiru ning lubadusi seoses aasta lõpu ja algusega ei anna. «2011 oli nagu iga teine aasta oma heade ja raskemate aegadega. Olen veendunud, et pole mõtet arvutada, mida olen kaotanud ja kes ei kuulu enam minu omade ringi, vaid tuleb tänada Jumalat ja saatust selle ja nende eest, kes on minu elus ja minu kõrval!»

Anna-Maria sõnul on ju kõigile teada tõsiasi, et minevikku tagasi ei saa, kuid tema sõnul võib tulevik tagastada asju, mida minevikus on kaotatud.

Aastat 2012 võtab naine vastu Londonis, kuhu tulevad ka tema sõbrad Eestist, Ameerikast, Venemaalt ja mujaltki. «Ma väärtustan eelkõige mitte seda, et kus, vaid kellega veeta vana-aastaõhtu,» selgitas ta ning lisas, et aastavahetus tõotab tulla meeleolukas ja lõbus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles