Noormees kirjutab: olulist rolli välimuse juures mängib mitmekesine toitumine

Esme Kassak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lugeja Siim (20) kirjutab, et väga palju ilutooteid ta ei kasuta, ehkki tema väljatoodud loetelust leiab nii näo- kui kätekreemi ja isegi näovee. Iluhoolitsuste kõrval peab noormees oluliseks mitmekesist toitumist ja regulaarset treeningut, mis niisamuti mõjuvad välimusele.

Väga palju ilutooteid ma ei kasuta, sest olen ikkagi üliõpilane. Kasutan Mennen Speed Sticki rulldeodoranti, Adidase tualettvett, Sebamedi hügieenilist huulepulka, Garnier Fructis Style'i bambuseekstraktiga juuksegeeli, kodumaise kaubamärgi Orto niisutavat näokreemi kurgiga ja  kaitsvat kätekreemi, samuti Puhta Looduse rahustavat näovett saialillega.

Selline on loetelu minu kasutatavast kosmeetikast. Loomulikult kasutan ka Palmolive'i seepi ja Head'n'Shoulders'i või Palmolive'i šampooni.

Minu arvates mängib olulist rolli väljanägemises ka mitmekesine toitumine, mille tõttu pole mul kunagi probleeme olnud näiteks küüntega. Vahel on tüdrukud isegi küsinud, et kas ma lakin küüsi. Ka treenimine on hea viis enese eest hoolitsemiseks, sest see paneb vere intensiivselt voolama ja toitaineid laiali kandma.

Treeningute tõttu ei pea ma näiteks eraldi jalgu kreemitama, sest säärepealsete nahk lihtsalt läigib ilusti (olgu täpsustuseks igaks juhuks öeldud, et ma ei raseeri jalgu). Kui juhtub, et peaks tulema ohatis huulele, siis ma kasutan spetsiaalset ohatiseplaastrit, mis peidab ohatise täielikult ning plaastritki pole näha, soovitan kõigile. Plaaster jätab esteetilisema mulje ning vähendab ka valu.

* * *

Kirjuta ja võida auhindu! Hea lugeja, kui Sul on mõnel olulisel teemal mõtteid, mida soovid teistega jagada, või on jutustada oma lugu, siis ootame seda aadressil naine@postimees.ee. Kirjutajaid premeerime erinevate iluauhindadega. Siim saab tänutäheks oma kirjatüki eest esimese julge mehena Naine24.ee lehel kirjutades Avoni tualettvee Up To You (75 ml, 15,80 eurot) ning mesilasvahaga palsami huultele, küünenahkadele ja kuivadele kohtadele (15 ml, 4,60 eurot).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles