Aili Vint: ükskord tõi Toomas mulle koju oma uue naise

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aili Vint.
Aili Vint. Foto: SCANPIX

Kanal 2 saates «Avameelselt…» räägib täna kell 21.00 oma seiklusterohkest abielust kunstnikest abielupaar Toomas ja Aili Vint.

«44 aastat kestnud abielu jooksul oleme kokku ja lahku läinud üle 40 korra,» räägivad Toomas ja Aili Vint saates. Riidude ja lahkuminekute peamiseks põhjuseks oli mehe pidude- ja naistelembus.

«Ükskord tõi Toomas mulle ühe kaunitari koju ja tutvustas, et tema on nüüd minu uus naine,» ütles Aili, kes möönab, et mehe vallatused tegid talle ikkagi haiget. Kuidas näeb Toomas neid seiklusi, mida arvab petmistest ja armukadedusest?

Inimsuhete keerulisest maailmast rääkiv saatesari «Avameelselt…» keskendub täna petmistele.

«Mitte keegi ei taha, et teda petekase. Ometi on kõrvalhüppeid nii palju. Miks me petame, kuidas ja kus petame ning kuidas mõjub see suhtele,» tutvustab saatejuht Elo Mõttus tänaõhtusteid teemasid.

Oma arvamust avaldavad Anne ja Stiili peatoimetaja Merle Liivak, mitmed psühholoogid ja ühiskonnategelased. Saate autorid ja juhid on Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles