Egle Eller-Nabi: Heiki saab superhästi lapsega hakkama!

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egle Eller-Nabi.
Egle Eller-Nabi. Foto: SCANPIX

Treener Egle Eller-Nabi (28) kiitis ajakirja Kroonika laste-eris oma meest, maadlejast olümpialootust Heiki Nabi (26), kes saab mai lõpus sündinud tütre Renataga superhästi hakkama.
 

Kui Hiiumaalt pärit noored eelmise aasta lõpus abiellusid, olid nad ammuilma sirgeks rääkinud, et tahavad traditsioonilist perekonda, ideaalis kolme last - mõlemad on ise kolmelapselisest perest.

Olnud korduvalt tunnistajaks, kui hästi Heiki võõraste lastega hakkama saab, lõi Egle siiski pahviks mehe nii hell ja oskuslik pühendumine isaametile.

«Mul oli plaaniline keiser - laps otsustas tulla pea ülespoole ja ma ei saanud ise sünnitada. Kuna ma ei saanud pärast seda haiglas eriti midagi teha, siis hoolitses lapse eest päris alguses Heiki - ta nii superhästi saab lapsega hakkama!» kiitis Egle.

«Kui jätan praegu lapse tunniks vanema või oma õega, ikka õpetan, et see ja too, aga kui ta on Heikiga, ei ole mul üldse muret. Kui Heiki on siin kodus, siis lasen hästi rahulikult neil omavahel olla. Ma kunagi ei ole midagi õpetanud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles