Avalda arvamust: kui palju ja tihti meikida?

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meikimisega on naistel eriline suhe - kes ütleb, et ei meigi üldse, aga salaja ikka teeb seda, ja kes ei julge meigita uuele kallimale nägugi näidata. Ikka selleks, et kogu aeg hea välja näha ja meest «mitte ära hirmutada». Kui palju meiki on siis normaalne ja kas on võimalik elu ka ilma meigita?

Hea lugeja, avalda arvamust, kui palju ja tihti Sina meigid? Kuidas suhtuvad Sinu meelest mehed meikimisse? Kui palju meiki on normaalne? Millal on õige aeg kaaslasele oma «õiget palet» näidata? Kas on kohti ja sündmusi, kuhu Sa kunagi meigita ei lähe? Miks?

Naine24.ee toimetus on kuulnud lugusid - mitte ainult üht! -, kus naised on hommikul salaja enne meest üles ärganud, et nägu pähe teha ning kaunis ja särav välja näha. Kas tuleb tuttav ette?

Soojade suveilmadega on meikimisega veel eraldi teema, et mis püsib näos ja mis mitte. Siin on kindlasti suur roll mängida veekindlal ripsmetušil, kuid on kohti, kus pole ka veekindlast jumestusest abi. Kuidas siis käituda? Kas loobute ühisest mõnusast saunaskäigust?

Kõikide lugejate vahel, kes avaldavad arvamust, jagame nädala pärast välja kaks Avoni huulepulka ja ühe huuleläike.

Kuidas mängust osa võtta?

Avalda arvamust, kui palju meiki on hädavajalik, siinsamas selle loo kommentaariumis või saada kiri aadressil naine@postimees.ee, teemaks «meikimine». Loosimisest osa võtmiseks tuleb kommenteerides lisada kindlasti oma e-posti aadress, mis vaikimisi nähtav vaid toimetusele!

Kirju ja kommentaare ootame kuni 2. augusti õhtuni.

Auhinnad:

Glazewear Duo Reflect kahevärviline pärljas huuleläige muudab värvust vastavalt valguskiirte murdumisele. Võitja saab valida kahe tooni vahel: Rose Hues ja Pink Flip (6 ml, hind 5,80 EURi).

Extralasting huuleläige niisutab huuli ja püsib huultel kuni kaheksa tundi (3 ml, hind 5,80 EURi).

24-karaadise valge kullaga huulepulk katab huuled sügava rikkaliku värvi ja kauni, valge kulla säraga. Võitja saab valida kahe tooni vahel: Golden Berry ja Red Karat (3,6 g, hind 7,03 EURi).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles