Kümme nippi, kuidas olla vastupandamatu

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pärast pikki otsinguid leidsid sa lõpuks selle Härra Õige, kuid pole kindel, kuidas tema südant võita. Portaal BildderFrau.de pakub välja 10 nõuannet, kuidas oma silmarõõmu jaoks atraktiivne olla.

1. Konkurents

Keelatud vili on magusam, ütleb kõnekäänd. Kahjuks on tihti nii, et mida kättesaamatum, seda huvitavam. Proovi mehele näidata, et sul on «lööki». Ümbritse end austajate ja sõpradega, kes sind hindavad ja toredaks peavad.

2. Ärata temas jahiinstinkt

Loomulikult on see okei, kui naine initsiatiivi üles näitab. Aga käitu mõnikord meelega pipardavalt. Võib kõlada küll banaalselt, aga see äratab mehes vallutamistungi.

3. Ava end sammhaaval

Esimesel kohtamisel ei tasu tervet oma elulugu ümber jutustada. Kõige hullem oleks murede kurtmine – ega su kohtingukaaslane mõni psühholoog pole. Sa tundud palju põnevam, kui iga kord endast midagi uut ja huvitavat räägid.

4. Riietu targalt

Kindlasti mitte ei peaks sa ringi käima nagu pornostaar, põhimõttel, et mida vähem riideid, seda seksikam. Vali, kas rõhutad dekolteed või jalgu.

5. Kuula ja talleta

Pane tähele, mida kaaslane sulle räägib – kunagi ei tea, millal see kasuks võib tulla. Sobival hetkel võid silmarõõmule tema lemmikveini pakkuda või lemmikartisti mängida.Ta üllatub positiivselt, et selliseid pisiasju mäletad.

6. Ära satu hoogu

Arvatavasti tahaks sa kohe temaga käima hakata, aga hoia end tagasi. Las ta murrab selle üle pead, kas sa ikka tahad teda.

7. Klaasike veini

Kindlasti mitte ei peaks sa oma silmarõõmu täis jootma või ennast purju jooma, aga vahel loob klaasike veini romantilise ja pingevabama õhkkonna.

8. Võrguta teda

Nüüd on aeg tagasihoidlikkusega piiri pidada. Kui sa kogu aeg kättesaamatut mängid, arvab mees, et sa ei olegi temast huvitatud. Millal ja kuidas talle oma tunnetest märku anda – see on juba sinu otsustada.

9. Avarda silmaringi

Tutvusta kaaslasele mõnda põnevat hobi, mida ta ise harrastanud pole, või sõitke kuhugi, kus ta varem pole käinud. Meestele meeldivad mitmekülgsed naisterahvad.

10. Näita talle, et hoolid

Pärast seda, kui sa oled talle tundeid avaldanud,  tee kõik, et näidata, kui tähtis ta sulle on. Maini näiteks möödaminnes, et eelistasid sõbrannadega väljaminemisele temaga koju jäämist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles