Tõnis Mägi: see pole kunagi juhus, et loetu-kuuldu hakkab omavahel resoneeruma

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanalinna päevad - Teatripäev. Vanalinn oli täis teatrit ja tsirkust. Raekoja platsil esines Tõnis Mägi
Vanalinna päevad - Teatripäev. Vanalinn oli täis teatrit ja tsirkust. Raekoja platsil esines Tõnis Mägi Foto: Viktor Burkivski

Laulja Tõnis Mägi (62) rääkis ajakirjale Naised, et juhuseid tema jaoks ei eksisteeri. «See pole kunagi juhus, et loed mingit raamatut, kuulad mingit pala ja need hakkavad kuidagi omavahel resoneeruma.» 

«Mõtled, et huvitav, miks ma just nüüd seda raamatut loen või seda bändi kuulan, ning isis adud, et just see «juhus» avabki uue ukse,» selgitas ta.

Tõnisele on ta enda sõnul jube oluline elukestev otsimine. «Enamasti on nii, et inimestel on selge siht. Nad võtavad kaardi ja otsustavad, et nende siht on jõuda näiteks Elbruse tippu. Teevad plaani ja otsustavad, et peavad sinna jõudma. Käivad mäe otsas ära, tulevad alla ja istuvad maha, et taas mingi uus plaan teha, järgmine siht võtta.»

Tõnise jaoks on asjad teisiti. «Ma ei tee plaane, mina kõigepealt lihtsalt lähen, mul ei ole mingit sihti.» Tema sõnul toob elu vahel ette kummalisi asju, mis on seni tundunud võimatuna, ja siis hakkavad sündmused järsku tööle. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles