Tallinn Dolls tähistab teist sünnipäeva suurejoonelise show’ga

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinn Dolls

Moebränd Tallinn Dolls tähistab sel laupäeval, 14. mail oma teist sünnipäeva Kumus toimuva suurejoonelise popkunsti performance’iga.
 

Tallinn Dolls teatas, et nende uusim kevadsuvine pret-a-porter kollektsioon amüseerib ajalooga, esitleb moodsat eksistentsialismi ning maiustab sünnipäevalapsele kohaselt tordiga.

Moebrändi teiseks sünnipäevaks valminud kevadsuvine kollektsioon koosneb kolmest osast: Cake House, Tallinn Dreams ja Nokia C7 nutitelefonist inspireeritud Caleidoscope. Kollektsiooni disainer on Karolin Kuusik.

Sünnipäeva-show võõrustab külalisi mitmekesise ampluaaga. Avatakse Kalle Veesaare fotonäitus, lansseeritakse Eesti popmuusikast koosnev ja Heidy Purga kokku pandud Tallinn Dollsi kogumik.

Visuaalide show Karl Saluveeri poolt ning graafiline disain on Helene Vetikult. Tallinn Dolls loovlahenduste eest vastutab Mari Martin.

Sünnipäevakülalised saavad ühtlasi sooritada eelisjärjekorras oste uuest kollektsioonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles