Tallinn Dolls esitleb vabariigi aastapäeva erikollektsiooni

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinn Dolls

Kolmapäeval, 23. veebruaril toimub Eesti Vabariigi aastapäeva raames Viru Keskuse aatriumis etnodisaini müügipäev «Ehe Eesti», mille raames Tallinn Dolls esitleb erikollektsiooni «President Dolls».
 

Projekti eestvedaja Mari Martini sõnul said moekunstnikud Vabariigi aastapäeva temaatilise kollektsiooni loomisel innustust Eesti suurkujudest ja rahvussümboolikast.

Erikollektsiooni autorid on Helene Vetik, Mari Martin ja Karolin Kuusik.

Viru Keskuse etnodisaini müügipäeval on lisaks esindatud Helen ja Lemme Urb (Eesti rahvusmustritest inspireeritud kummikud ja vihmavarjud), Merlin Lõiv (Etnoehe ja Vanakaruvalukoda), Design by Marilin Sikkal, Helen Vaks (Mustrid OÜ), Anneli Karu (Tammelill), Helena Lass (SUME), Liina Viira, Monika Mäe ja Kristjan Saar (ETNO GOODS OÜ), Rewill, Pitser, Gerli Tammeleht ja Katrin Parbus (GKDisain), Karina Tõeleid ja Co (tootesarjad ”Minu ilus Eesti”) ja Heli Rõõm keraamika.

Etnodisaini müügipäev «Ehe Eesti» toimub kolmapäeval, 23. veebruaril kella 12:00 – 19:00 Viru Keskuse aatriumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles