Rita Raave lemmiktoidud: juust, punane vein, tume kohv, šokolaad ja ... suits?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rita Raave ja Enn Põldroos.
Rita Raave ja Enn Põldroos. Foto: SCANPIX

Näitleja Rita Raave rääkis ajakirjale Oma Maitse, et pakkuda talle gurmeetoitu on sama, mis visata pärleid sigade ette - see jätab teda ükskõikseks.
 

«Ega ma toidutegemist ka eriti ei naudi, kui oleksin üksi, loobuksin vist üldse soojast söögist,» märkis Rita, lisades, et kaasa Enn Põldroos on peres rohkem see, kes kokanduses loomingut näeb.

Ritale meeldib süüa teha vaid kord aastas, kui on suve lõpp või sügise algus - siis saab ta ise oma peenralt söögipoolist hankida ning värskest toorainest suppe ja ühepajatoite valmistada.

Muidu on aga naisel sellised toitumisharjumused, mis paneksid enamiku tema eas ja ka palju nooremaid daame õudusest õlgu võdistama.

«Minu lemmiktoiduks on juust, punane vein, palju tumedat kohvi, šokolaad ja suits. Ja päeval unustan tihtilugu üldse süüa. Olen ööinimene ja kõige suurem söömine toimub õhtul kell kümme, siis söön küll kõhu täitsa täis,» rääkis Rita, lisades, et muidu ei tuleks tal undki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles