Neli põhjust, miks kasutada jumestamisel puudrit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Puudril on jumestuse viimistlemisel oluline roll. Seega võiks igal naisel, kes end vähem või rohkem meigib, kodus kosmeetikariiulil leiduda puuder ja kompaktpuuder.

Järgnevalt on välja toodud neli põhjust, miks jumestamisel puudrit kasutada, kirjutas geniusbeauty.com.

Ühtlustab nahatooni

Puudrit võib kanda jumestuse põhjale ning korras näonaha puhul ka otse nahale. Mõlemal juhul tundub nahk puudri kasutamisel siledam ning ühtlasema tooniga.

Jumestus püsib kauem

Mõningad jumestuskunstnikud soovitavad puudrit kasutada ka huulepulga all, kuna värv püsib siis huultel kauem. Õhuke puudrikiht hoiab põsepuna püsivamana ning huulepulga või –läike tuhmumast. Samuti tunduvad lauvärv ja lainer kauem värskena.

Imab rasu

(Mineraal) puuder ei sisalda niisutavaid komponente, vaid imab rasu ja niiskust. Seega ennetab puudri kasutamine õliste laikude teket, mis panevad naha läikima. Puuder on asendamatu jumestustoode rasuse nahatüübi puhul.

Parandab jumestusvead igas situatsioonis

Kui ruuži sattus põskedele liiga palju või tundub jumestuskreem ebaloomulikuna, siis on abiks puuder. Sageli on kodus jumestust tehes raske erinevaid valgustusi silmas pidades õigeid värvitoone valida. Puudri kaasaskandmisel saab peita kõik hiljem ilmnevad nahavead.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles