Vaata: 57-aastane lapsehoidja pole 8 aastat küüsi lõiganud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis / Youtube.com

57-aastane LaRue Drummond näris noorena sageli oma küüsi. 13-aastaselt hakkas ta küüsi pikemaks kasvatama, et vältida nende närimist. Nüüd ütleb naine, et tema küüned on talle justkui laste eest ja ta võib kulutada kuni 12 tundi, et oma küünte eest hoolitseda.

Kaheksa aastat tagasi otsustas naine, et kasvatab oma küüned nii pikaks kui vähegi võimalik. Praegu on tema kõige pikema küüne pikkuseks umbes 35 sentimeetrit.

Naine on nõus oma küünte kaunistamiseks kulutama suuri summasid. Tema küüntel säravad võltsteemandid ja küüned on otsast lõpuni lakitud. «Mulle meeldib oma küünte eest hoolitseda. Ma tean, et selle raha eest ma oleks saanud näiteks auto osta, kuid mina eelistan investeerida oma küüntesse,» rääkis naine.

Kuigi ta küüned on juba praegu paljude jaoks šokeerivalt pikad, tahab LaRue neid veelgi pikemaks kasvatada.

Naise sõnul peatatakse teda pidevalt tänaval, et tema küünte kohta küsida. Kõige tihemini uuritakse, kuidas ta selliste küüntega tualetis hakkama saab.

LaRue, kes töötab poole kohaga lapsehoidjana, kinnitas, et lapsi tema küüned ei hirmuta. Pigem tunnevad lapsed küünte vastu huvi. «Laste vanemad on kõik mu tuttavad ja nad teavad, et ma olen küüntega laste läheduses ettevaatlik, et neid mitte küünistada,» selgitas LaRue.

Praegu on naise eesmärgiks kasvatada oma küüned vähemalt 50 sentimeetri pikkuseks ja siis vaadata, mis edasi saab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles