Kirjuta ja võida Avoni Urban Edge Night lõhn meestele!

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avoni Urban Edge Night lõhn meestele.
Avoni Urban Edge Night lõhn meestele. Foto: Avon Eesti

Pühapäeval, 10. novembril tähistame isadepäeva. Selle toreda päeva eel on paslik meenutada, milliseid häid tarkuseterasid on meie kallid isad meile eluteele kaasa pannud.

Kirjuta meile, millist isa nõuannet väärtustad kõige rohkem. Milline su isa on/oli? Kui palju ta sinu kasvatamises osales ja milliseid omadusi tema puhul kõige rohkem hindad? Jaga teistega oma mõtteid isadusest ja võid võita lõhnaõli, mida on hea kallile meesterahvale kinkida.

Avoni Urban Edge Nights (75 ml) meeste tualettvee väärtus on 18,00 eurot. See on mehelik lõhnakooslus värskest Itaalia mandariinist, agaripuust ja sensuaalsest seemisest. Loosi läheb kolm lõhna!

Saada kiri aadressile naine@postimees.ee hiljemalt 9. novembril (k.a.). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta. Valitud kirjad avaldatakse Naine24's. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

Copy
Tagasi üles