Galerii: kotidisainer Kadri Kruus ja Eesti moeblogijad esitlesid ühiskollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

25. septembril esitleti kohvikus Komeet naha- ja kotidisaineri Kadri Kruusi uut sügistalvist kollektsiooni «Femme».

Kadri Kruusi nahkaksessuaaride stiil kollektsioonis on vastuoluline, jõuline ning leebe samaaegselt, just nagu ühe tõelise naise hingeelu. «Mind inspireerivad naised,» tõdeb kotidisainer.

Kadri Kruusi loomingut iseloomustab kaasaegne disain, funktsionaalsus ja kvaliteetsed materjalid, mis on kire ja hoolega kokku segatud igivanade käsitöötraditsioonidega. Iga käsitsi valmistatud kott kannab ainulaadset seerianumbrit, mis märgistab kollektsiooni valmimisaega, mudelinumbrit ning tellimuse numbrit.

Kollektsiooni loomisele aitasid kaasa Eesti tuntud moeblogijad Helene Vetik, Stella K Wadowsky, Merily Leis ning Britta Talving. Moeeksperdid kandsid uue kollektsiooni prototüüpe nädala aja jooksul ning tegid märkmeid nii kottide kasutusmugavuse kui ka disaini osas. Lõplikku kollektsiooni valitud kotid kannavad neid testinud blogijate nimesid.

Sügistalvise kollektsiooni esitluse stiliseeris Aljona Sokolovskaja, modelle jumestas ilublogija Grete Link.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles