Tegevusi, mida võiks sel sügisel kindlasti proovida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Täna algas kalendri järgi sügis ja ka ilmad on muutunud juba sügiseseks. Puud hakkavad kollakaks-punakaks minema ning tuul muutub järjest valjemaks ning külmemaks. Aeg on mõelda tegevustele, mida saaks toasoojuses mõnusasti teha.

Kui sul endal pole mõtteid, kuidas seda sügist eelnevatest erinevamaks muuta, siis toome teieni Yahoo! Shine'i koostatud nimekirja sügistegevuste soovitustest.

1. Korralda sõpradele õhtusöök. Miks on just sügisesed õhtusöögid toredad? Sest sügisel saab lauale panna erinevaid aiasaaduseid, mida suvi läbi oled oodanud ning vihmaste ilmadega on mõnus soojas toas istuda ning sõpradega juttu ajada.

2. Pane puulehed raamatute vahele kuivama. Sügisel langevad lehed puudelt ning parkides on mõnus värviliste lehtede vahel jalutada. Enne, kui lehed maapinnal väga ära kuivavad, tasuks ilusamad neist kokku korjata ja raamatute vahele kuivama panna.

3. Külasta erinevaid parke. Sügisel on parkides ilus. Kui oled fotograafiahuviline, võta kindlasti kaamera kaasa. Kui ilm vähegi lubab, tasuks kaaluda ka väikese pikniku pidamist.

4. Hakka meisterdama. Suvised saadused on ilmselt juba purkidesse pandud, aga kas purkidel on ka kaunid sildid peal? Kui ei ole, tee sel aastal sildid teisiti kui tavaliselt. Kuna ilmad soosivad pigem tubaseid tegevusi, siis tasuks sügisel kaaluda ka käsitööga tegelemist.

5. Mine kalale. Kui sa suvel kalale ei jõudnud, siis sügis on selleks just õige aeg. Mehel oleks ka kindlasti hea meel, kui teeksite koos midagi, mis tallegi huvi pakuks.

6. Valmista midagi õuntest. Kuna sügisel on tavaliselt õunu külluses, tasuks lisaks õunamoosidele, -mahladele ja -kookidele otsida välja mõned uued ja huvitavad retseptid ning midagi teistsugust valmistada. Kui peres on lapsi, siis tasuks proovida näiteks ahjuõunu valmistada.

7. Tähista Halloweeni. Halloween pole küll Eestis levinud püha, aga oled tõenäoliselt märganud, et ka meie poodidesse ilmub sügise keskel Halloweeni tooteid. Kui te eelnevatel aastatel pole Halloweeni tähistanud, siis korraldage sel aastal näiteks Halloweeni-teemaline pidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles