Vaata, millised pildid osalesid Iluguru moefotokonkursil!

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajakiri Iluguru korraldas moefotokonkursi, millest võttis osa palju amatööre, kes end pinevas võistluses proovile panid.

Ka Naine24.ee pani omalt poolt välja auhinna võitjale ja toimetuse lemmikule, milleks ostus sama meeskond. Võitja selgitamiseks toimus rahvahääletus, kuid sõna said sekka ka spetsialistid. Arvestada tuli seda, et pilti oleks sobiv avaldada moeajakirjas.

Esimese koha pälvis fotoseeria «Retrokohting». Fotode autor on Siiri Kumari, modellideks Birgitta Ots ja Roland Juhan, meigi tegi Maret Ubaleht, soengud sättis Roland Juhan, aksessuaaride eest hoolistes Diana Kull ja jalgrattad andis pildi tarbeks Stålhästen.

Teise koha saavutas foto neiust samblal. Foto autor on Reesi Põldroo, stilistika eest hoolitses Birgita Silberg, meigi tegi Evelin Kuivjõgi, soengu Kristin Aarma ja kaunis modell fotol on Marit Nõmmik.

Kolmandale kohale jäi Anete Palmiku foto modellist seina vastu nõjatumas. Modelliks on Kätlin Haak, stilistika pani paika fotograaf ise.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles