New Yorgi moenädala pileteid müüakse mustal turul rohkem kui 1000 dollari eest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Publik 10. septembril New Yorgi moenädala raames toimunud Vera Wangi moeetendusel. Vasakult Giuliana Rancic, Christine Teigen ja John Legend kaaslasega.
Publik 10. septembril New Yorgi moenädala raames toimunud Vera Wangi moeetendusel. Vasakult Giuliana Rancic, Christine Teigen ja John Legend kaaslasega. Foto: SIPA/Scanpix

New Yorgi moenädal on üks moetööstuse tippsündmusi, kuhu nii mõnigi soovib minna lihtsalt ennast näitama. Meeleheitel fännid on valmis maksma üüratuid summasid, et internetist viimasel hetkel vabu pileteid saada.

Näiteks müüdi eile toimunud Vera Wangi moeetendusele Craiglistis piletid hinnaga 1600 dollarit tükk (umbes 1200 eurot). Umbes sama palju maksab ka üks tippdisaineri kleit, kirjutab Daily Mail.

Nimetatud piletite puhul oli tegemist kutsetega, millest soovis lahti saada üks anonüümseks jäänud moeinimene, kes ise töö tõttu üritusest osa võtta ei saanud. Carolina Herrera moeetenduse pileteid võis soetada palju «odavamalt», 500 dollari eest.

Enamasti ei ole piletite müügikuulutuste juures olnud märget, kus istekohad asuvad, kuid on teada, et istekoht on üritusest osavõtjatele väga oluline. Suure tõenäosusega on «verehinnaga» piletite ostjate seas neid, kes tahavad kuulsusi näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles