Hispaania rõivabränd Springfield avas uksed Tartu Lõunakeskuses

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Springfield

Augustist on avatud Hispaania juhtiva rõivabrändi Springfield kauplus Tartus Lõunakeskuses, tuues uusi isikupäraseid tuuli meeste ja naiste casual riietusse ja aksessuaaride valikusse.

25 aastat moemaailmas laineid löönud Springfieldi kaubamärk hõlmab oma valikuga kogu meeste ja naiste garderoobi alates jalanõudest ja aksessuaaridest lõpetades üleriietega ning kõigega, mis sinna vahele jääb. Moelooming on suunatud noortele ning nooruslikkust hindavatele inimestele, kes naudivad elu ja soovivad riietuda isikupäraselt - nutikalt, mugavalt ja mänguliselt.

Baltimaades moegrupi frantsiisi omav KarKat Fashion OÜ tegevjuht Tiina Varamäe sõnul muudab Springfieldi looming argipäeva mängulisemaks ja põnevamaks ning sobitub ideaalselt tudengilinnana tuntud Tartu tänavapilti. «Springfield nihutab piire igapäevase ja erilise vahel, rikastades julgete lahenduste ja värviküllusega casual rõivaste valikut ning tuues kandjas välja igavese nooruse,» iseloomustas brändi Tiina Varamäe. «Endale sobilikku leiavad noored ja nooruslikud inimesed nii kontorisse, kooli kui puhkehetkedeks.»

Eristumiseks on Springfield kasutusele võtnud palju üllatavaid ja mängulisi nüansse. «Valikus on näiteks põnevate lõigetega ning triikimisele hästi alluvad meeste triiksärgid. Huvitava nüansina on Springfield triiksärkide juures kasutusele võtnud kombineeritavad kaelused. See on näide, kuidas moeajaloost tuttav idee on leidnud nutika uuskasutuse tänapäeval,» lisas ta.

Algselt meestele suunatud kaubamärk lõi oma esimese kollektsiooni naistele 2006. aastal ning on alates sellest pakkunud moeloomingut mõlemale sihtrühmale. Springfield on Hispaania ostetuim noorte riiete ja aksessuaaride kaubamärk, mille valik on eestimaalastelegi silma jäänud enam kui 50 riigis. Lisaks Tartu Lõunakeskusele leiab Springfieldi poe Eestis ka Tallinnast Rotermanni kvartalist.

Springfieldi kaubamärk kuulub Euroopa juhtivasse Grupo Cortefiel moeketti, mis pakub moeloomingut lisaks ka Cortefieli, Pedro del Hierro ja women’secreti kaubamärgi all. Moekett tegutseb 63 riigis, omades üle 1800 kaupluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles