Galerii: Katrin Kuldma šikk sügistalvine kollektsioon

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moekunstnik Katrin Kuldma esitles 23. augustil Tallinnas Kadrioru lossis oma moemärgi Amanjeda 2013/2014 sügistalvist ning 2014. aasta suvist kollektsiooni. Amanjedat iseloomustab maailma kangaparemik, modernne disain, selge joon ja täpne istuvus.

Amanjeda sügis-talv 2013/2014 kollektsioonis on kasutatud Itaalia villakangaste paremikku, et luua meie karmi talve jaoks šikke üleriideid. «Loro Piana Storm System töötlusega ilmastikukindlad joped on mugavad, kuid tänu kvaliteetsest villast pealispinnale sobivad need kandmiseks ülikonnaga. Angoora- ja kašmiirmantlid, kerged pleedjakid ning rätsepakostüümid on lahutamatu osa linlikust elustiilist,» kirjeldab oma loomingut Amanjeda loovjuht Katrin Kuldma.

Kuldma suureks inspiratsiooniallikaks on Muhu tikandid, mis modernselt stiliseerituna kaunistavad nii igapäeva- kui õhtukleite. Meestele pakub sügiskollektsioon lisaks ülikondadele ja päevasärkidele  jopesid ja pööratud nahast kasukaid. Pidulikeks hetkedeks on täpselt istuvad ülikonnad, šikid valged särgid ja seotavad siidist kikilipsud.

Moegala toetas head algatust Igale Lapsele Pere (www.kasupered.ee). «Olen lähedalt näinud kasuperedes kasvavate laste käekäiku ja seepärast soovin moeürituste kaudu anda nende heaks oma panuse,» põhjendab moekunstnik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles