Seitse märki, et mees pole sinu jaoks see õige

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled äsja hakanud kellegagi väljas käima, on täiesti normaalne, et kahtled, kas tema on su jaoks õige kaaslane. Täpselt samasugused kahtlused võivad sind painata ka siis, kui olete juba mõnda aega suhtes olnud – kas mees on väärt sinu aega, energiat ja tundeid?

Kui mees ilmutab vähegi märke, et ta pole õige partner, siis peaksid suhte lõpetama ja edasi liikuma, milleks oma energiat raisata? Tõenäoliselt ei hakka ta ime väel end muutma, seega lõpeta lootmine. Milliseid märke tasuks jälgida, mis võivad viidata, et mees pole sinu jaoks see õige? Allwomenstalk annab nõu.

Ta kritiseerib sind
Üks suurimaid ohumärke on see, kui sa tunned, et mees pidevalt kritiseerib sind. Kui tunned, et sa ei saa olla sina ise või tundub sulle, et ta kritiseerib sind selle pärast, siis võib öelda, et ta pole sinu jaoks õige mees. Õige partner ei kritiseeriks sind kunagi.

Ta ei näita emotsioone välja
See on päris selge märk – kui mees ei ilmuta üldse emotsioone, kuigi olete juba paar nädalat väljas käinud või isegi kuid, siis ta pole see üks ja ainus. Kui mees sind tõsiselt võtab, siis ta näitab oma tundeid ka välja. Ta ei pruugi küll kohe armastust avaldada, aga ta annab märku, et tal on tugevad tunded sinu vastu.

Sa pole tema jaoks prioriteediks
Kui ta käib pidevalt linna peal ilma, et küsiks sinult enne, kas tahad temaga aega veeta või kui ta lepib sinuga midagi kokku, kuid siis murrab oma lubadust, võid kindel olla, et sa pole tema jaoks oluline. Kui sa pole mehe jaoks prioriteediks, siis tema pole sinu Härra Õige.

Sa ei saa temaga suhelda
Eduka suhte üks alustalasid on suhtlemine. Kui sulle tundub temaga suhtlemine keeruline – olgu teemaks tunded või igapäevased tegemised –, siis võid olla kindel, et ta pole see õige.

Sa ei usalda teda
Eduka suhte teine oluline alustala on usaldus. Kui sa ei usu seda, mida su kallim sulle räägib, kus ta käib või millega tegeleb, siis ei peaks sa temaga üldse suhtes olema.

Ta valetab sulle
Kas mees on sulle kunagi valetamisega vahele jäänud? Mitte mõne mõttetu pisivalega, vaid tõeliselt suure ja valusa valega? Kui ta valetab sulle selle kohta, kus ta käib ja kellega, siis peaksid ta maha jätma ja edasi liikuma. Kõik mehed pole valetajad.

Ta ei investeeri suhtesse
Sa ei saa suhtes olla ainuke, kes pingutab ja sa ei saa olla see pool, kes rohkem suhtesse investeerib. Kui tunned, et seisukord on 60:40, 70:30 või lausa 90:10 (sinu panus on kõrgem), siis peaksite tõsiselt rääkima või kui olete seda juba teinud, peaksid lihtsalt minema kõndima. Edukas suhtes on panustamine 50:50 ja õige mees on valmis täpselt nii palju ka panustama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles