Meestele: mida naise aluspüksid tema kohta reedavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed, võtke teadmiseks, et naiste aluspükste järgi on võimalik aru saada, mida naine õhtult ootab ja milline naine ta tegelikult on.

Meesteportaal BroBible jagab nõu, kuidas aluspesu järgi naise kohta nii mõndagi võib järeldada.

Kenad pitsilised tangad

Naine lootis sel õhtul seksida. Ta eeldas, et mees on kindel kaaslane. Tõenäoliselt on ka naise jalad raseeritud. Mis iganes plaan mehel õhtuks oli, teadis naine, et õhtu lõppeb seksiga. Ent ta tahab siiski mehele muljet avaldada.

Naine tahab mehele jätta muljet, et ta kannab kogu aeg selliseid aluspükse. Ja kui mõni mees väidab, et tema naine kannab kogu aeg stringe, siis ta eksib. Naine pole end lihtsalt piisavalt temale avanud. Pitsilised stringid viitavad sellele, et naine tahab teatud müstikat säilitada. Naudi seda, kuni see kestab ja tee talle komplimente, ta kannab neid püksikuid ju sinu pärast!

Meeste boksereid meenutavad aluspüksid

Ta on lahe, vaba suhtumisega naine. Tõenäoliselt meeldib talle niisama olla ja mõnd filmi vaadata. Kui su naine kannab aluspükse, mis disainilt meenutavad juskui meeste omasid, siis see tähendab, et ta tahab sinu jaoks armas olla, kuid ei viitsi pitside ja satsidega jamada. Ilmselt ei kanna ta ka eriti meiki.

Talle meeldivad su sõbrad ja vabad õhtud. Ta armastab õlut juua. Ta kannab riideid, mis on tema arvates mugavad, talle ei meeldi stress ja draama. Seda tüdrukut tasub hoida.

Aluspüksid, mille pepule on erinevad sõnad trükitud

Küsitav. Ilmselt pole tal parim stiil, kui tema arvates on püksikud kirjaga «peoloom» atraktiivsed või naljakad. See pole naljakas. See on pigem veider, kui sa tahad, et keegi su pepult midagi loeks.

Ilmselt on see selline tüdruk, kel on käekotis väike koeranähvits ning iga uus elektrooniline vidin on tal roosat värvi. See tüdruk võib ju olla tore ja lõbus, aga samas tasuks ettevaatlik olla, et ta ei osutuks isekaks ega suurte nõudmistega naiseks.

Vanaema püksikud

Tõenäoliselt paljude meeste jaoks pole see atraktiivne, ent ära kanna seda naist kohe maha. See naine kas ei hooli teiste arvamusest, sest ta teab, et aluspesu ei peegelda tema olemust, või siis ei viitsi ta lihtsalt pesu pesta. Sellise naise puhul tasuks hakata tasapisi kihte eemaldama, et leida tõeline aare, mis nende all peitub. Ära hinda raamatut selle kaane järgi.

Teine võimalus on see, et naine ei oodanud, et õhtu võiks lõppeda voodis. Võib-olla on see kohtumine tema jaoks üllatus ja nüüd tunneb ta oma aluspesu pärast piinlikkust. Ära hakka ta püksikuid üldse mainima ja sinust võib sel õhtul maailma kõige õnnelikum mees saada.

Stringid

Põhimõtteliselt võiks naine ka alasti olla. Mida stringid ikka katavad? Samas võib tema puhul tegemist olla tõelise seksikiisuga ning sina ei suudaks teda ilmselt rahuldada.

Nädalapäevade või multifilmitegelastega püksikud

Ta on lapsiku meelega naine, kes keeldub suureks saamast ja on veendunud, et armas on alati moes. Kui sa temaga magada otsustad, siis ta lõikab piltidelt su pead välja ja kleebib need südamekujulisse raami. Suure tõenäosusega pead temaga ka abielluma.

Menstruatsioonipüksikud

Plekilised ja kulunud? Naine ei arvanud, et tänane päev võiks vahekorraga lõppeda. Kas oled nõus seksima, kui naisel on parajasti kuupuhastus? Peaksid olema, sest järgmine kord, kui naine tahab seksida, korvab ta sulle selle ühe apsaka pitsiliste tangadega. Garanteeritud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles