Hüpnotisöör õpetab naistele, kuidas mehi mõjutada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kanada hüpnotisöör õpetab naistele, kuidas lihtsate nippide abil oma poiss-sõpru ja abikaasasid mõjutada tegema seda, mida naised tahavad.

Colin Christopher ütles, et mehed isegi ei taipa, et nende mõtteid kontrollivad naised, tänu varjatud meetodile, milles kasutatakse vaevumärgatavaid füüsilisi, visuaalseid ja sõnalisi vihjeid, kirjutab Daily Mail.

Paljud hüpnotisööri naiskliendid on temalt uurinud, kuidas oma suhet edasi viia, näiteks kokkukolimise või lausa abiellumiseni.

Üks esimesi asju, mida Christopher sellisel juhul soovitab, on jätta olulisi vihjeid igale poole, näiteks pulmaajakirju, et «istutada» mehe pähe sobiv mõte.

Hüpnotisööri sõnul toimib meeste puhul väga hästi visuaalide kasutamine. «Abielu muudab paljud mehed närviliseks, seega tuleb olla väga taktitundeline. Kaasa võib aidata ka see, kellega sa suhtled. Veetke aega õnnelike paaridega - õnnetute paaride nägemine ei tekita mehes tunnet, et tahaks abielluda,» rääkis hüpnotisöör.

Vallalistele, kel on lähiajal plaanis kohtingule minna, soovitab hüpnotisöör mitut kavalat moodust, kuidas soovi korral kindlustada teine kohting.

«Oluline on eelnevalt mehe kohta mõned asjad välja uurida. Vaata mehe profiili sotsiaalvõrgustikes või kohtingulehtedel, räägi temaga mõne suhtlusportaali kaudu või telefoni teel. Uuri välja, mis talle meeldib ja mis mitte. Vaata tema pilte,» soovitas hüpnotisöör.

Vastavalt sellele, mis sa välja uurid, tasub valida oma riietus kohtinguks ning seostada see võimalusel tema huvidega. Näiteks kanna tema lemmikvärvi rõivaid või eelista sellist stiili riideid, mis tema stiiliga sobiks.

Kohtumise ajal peaksid naised olema Christopheri sõnul esimesed, kes füüsilist kontakti otsivad. «Naine peaks kaaslase poole kummardama ja võimalusel võtma partneril käest kinni. Puudutus on meeste jaoks väga võimas asi,» rääkis mees.

Vestluse käigus tasuks mehe sõnul uurida, kas teil on ühiseid huvisid ja rääkida asjadest, mida tulevikus koos teha, näiteks muuseumide külastus või kinoskäik.

Christopheri kinnitusel aitab head energiat hoida ka pärast kohtingut saadetud sõnum või telefonikõne ning naine peaks olema see, kes järgmiseks kohtinguks mõne tegevuse välja pakub.

Erinevaid vastuseid annab ka see, kuidas asju öeldakse, kas siis telefoni teel või näost näkku. «Pole oluline, mida sa ütled, vaid see, kuidas sa seda ütled. Oluline on kasutada erinevaid ettepanekuid, et saada seda, mida tahad,» õpetas hüpnotisöör.

Ta soovitas kasutada lauseid nagu «sa ju võtad veel ühe joogi, eks?» ja «me kohtume järgmisel nädalal ju uuesti?».

Lisaks vihjete jätmisele, õpetab Christopher naistele ka seda, kuidas partneri kehakeelt tõlgendada, et välja selgitada, mida partner tahab või kas ta räägib tõtt.

«Mehe valetamisele on lihtne jälile jõuda, sest tema silmad hakkavad teatud viisil reageerima,» paljastas mees. «Vasakule vaatamine viitab reeglina valetamisele või väljamõeldisele, paremale vaatamine viitab aga tõele.»

«Valetades kipuvad ka pupillid laienema. Hüpnotisöörid saavad selle järgi tavaliselt aru, kas inimene on tõesti hüpnoosi all või mitte.»

Colin Christopher ei tegele ainult suhetega, tema viimane raamat keskendub sellele, kuidas hüpnoosi abil töö juures edu saavutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles