Galerii: Diana Denissova uut kollektsiooni esitlesid tuntud naised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaasaegses maailmas, täites oma traditsioonilisi rolle abikaasa, ema ja koduhoidjana, võistleb naine meestega ka avaliku elu areenil. Naised on saavutanud kõrgeid positsioone ühiskondlikus ja poliitilises elus ning on edukad ettevõtluses. Ka Diana Denissova uus kirev rõivakollektsioon «Majesteetlik naine» püüab sobituda naiste mitmekülgsete rollidega, ülistades samas igavest naiselikkust.

Rõivanäidised on mõeldud igas vanuses ja erineva figuuriga daamidele. Eredad värvid on kevade nägu – elurõõmsad ja ilusad.

Kollektsioon on kaheosaline. Esmalt on esindatud minimalistlikud drapeeringuga kleidid, mis vastavad hetke moetrendile. Nad on õmmeldud viskoostrikotaažist, mis on üks plastilisemaid kangaid naiste riiete jaoks. Teise osa moodustavad siidist ja pitsist peokleidid.

Kollektsiooni esitlesid tuntud naised – Eve Kivi, Merle Randma, Riina Hein, Krista Lensin, Liina Tennosaar, Sirje Kallasvee, Luisa Värk, Jelena Poverina, Liana Turpakova ja Laine Randjärv. Nad tõestavad veelkord, et suudavad vastata elus ettetulevatele väljakutsetele. Moeetendusel osales ka Revalia tantsukool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles