Kui kõrgelt hindab tuntud raadiohääl Meiko Kell Eesti naise elu kvaliteeti?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meiko Kell
Meiko Kell Foto: Erakogu

Kumma elu on kergem – kas naise või mehe elu? See on küsimus, mille kohta meil kõigil on oma arvamus… Buduaar rääkis tuntud raadiohääle Meiko Kellaga ja uuris tema seisukohta.

Esiti ei taha Meiko antud teemat väga kommenteerida ning ütleb vaid: «Kunagi on keegi tarkpea väitnud, et elada on täpselt nii raske, kui raskeks me oma elu elame,» ning avaldab pärast väikest mõttepausi oma arvamuse.

«Kummal aga kergem, kas mehel või naisel, seda ma tõesti ei tea. Näen ju asju vaid enda mätta otsast, kuna olen elanud mehena, sestap ei julge eriti sõna võtta. Tänasel päeval ja Eestis vist erilist vahet ei ole, oled sa mees või naine. Mõne aastasaja eest, kui soorollid olid siinmail pisut teisiti jagatud, nautisid mehed kindlasti ka suuremaid privileege,» on Meiko arvamusel, et naiste elu on aastatega paremaks muutunud.

Samas tunnistab mees ka seda, et igal pool maailmas naiste elu nii kerge, kui näiteks siin Eestis, ei ole. «Praegusel ajal on ka kolmanda maailma riikides meeste olukord siiski parem, aga meil siin Eestis tõesti ei tohiks suurt vahet olla,» ütleb Meiko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles