«Kelgukoerte» uus staar Merilin Kirbits unistas lapsena vangivalvuri ametist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merilin Kirbits
Merilin Kirbits Foto: Sille Annuk / Postimees

Merilin Kribits (26) liitus «Kelgukoerte» seltskonnaga ja asub kehastama tegelast nimega Kairi Lepik.

Vabakutseline näitlejanna lõpetas Viljandi kultuuriakadeemia koos Marilyn Jurmani, Natali Lohki ja Anatoli Tafitšukiga. Siiani on Otepää tüdruk elanud väga liikuvat elu ja kuigi ta kunagi lubas, et ei koli iial Tallinnasse, viis töö ta siiski pealinna elama, kirjutab Naisteleht.

«Ma pole kunagi mõelnud, et minust võiks saada näitleja. Lapsena unistasin hoopis vangivalvuri ametist ning gümnaasiumi lõpus kaalusin floristika eriala,» ütleb Merilin. «Mu sõbrad ajasid mind aga katsetele – viisid mu lausa bussiga Viljandisse ning viskasid kultuuriakadeemia ees maha. Mõtlesin, et käin siis ära. Ma ei osanud ka midagi karta, kuna ei teadnud neist katsetest suurt midagi.»

Oskamata midagi karta, saigi hella hingega neiu kooli sisse. «Selle koha pealt olen väga õrn, et võtan kõike isiklikult,» tunnistab ta. «Pisut kardan seda tagasisidet, mis pärast «Kelgukoeri» tulema hakkab, netikommentaare ma parem ei loe.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles