ERKI Moeshow 2013 ootab lennukaid kavandeid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Haak, Anne-Liis Puhk
Kätlin Haak, Anne-Liis Puhk Foto: Imre Lehemets

Aeg teritada pliiatsid-käärid ja lendu lasta fantaasia, sest peagi avab ERKI Moeshow 2013 kavandite konkursi, kuhu on oodatud nii veel tundmata kui tuntud tegijate looming, kodu- ja välismaalt.

«Konkursi reglement sarnaneb eelmiste aastate kriteeriumitega – tuleb end piiratud vahenditega maksimaalselt esitleda,» rääkis ERKI Moeshow peakorraldaja Piret Mägi.

ERKI Moeshow on Eesti mastaapseim ja pikima ajalooga moedemosntratsioonüritus, millele panid 80ndatel alguse tolleaegsed Eesti Riikliku Kunstiinstituudi tudengid näitamaks vabal laval piirideta loomingut. Tänavune teine projektijuht Eva-Liisa Hanson lisab: «ERKI Moeshow on suurima kajastusega noori talente tutvustav moeetendus Eestis. See on parim koht, kus oma oskusi, fantaasiat välja elada, kus näidata oma talenti.» 

ERKI Moeshowlt on tuule tiibadesse saanud näiteks praeguse aja tähtsad nimed nagu Lilli Jahilo, Reet Aus, Aldo Järvsoo, Kirill Safonov ja paljud teised. Miks ei võiks järgmine olla just Sina?

Konkurss kestab 1.-21. märtsini. Kavandeid oodatakse Eesti Kunstiakadeemia peamajja aadressile Estonia pst 7, Moedisaini osakond, ruum nr 335, 10145 Tallinn märgusõnaga «ERKI Moeshow 2013».

Reglemendi, tähtajad ja muu olulise leiad aadressilt erki.artun.ee.

Mänguline moeetendus, kus konkursi läbinud kollektsioonid rahva ette tuuakse, toimub maikuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles