Millises riietuses mehed meeldivad naistele kõige rohkem?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Briti naisteportaal viis oma lugejate seas läbi küsitluse, et välja selgitada, kas naised eelistavad ülikonnas või mugavates teksades meest. Millised olid tulemused?

Filmimaailmas on kätte jõudnud auhindade jagamise aeg ja paljud kuumad Hollywoodi mehed jäävad piltidele ülikondades. Ja hea ongi, sest selgub, et naiste arvates on ülikonda kandev mees äärmiselt seksikas, kirjutab femalefirst.co.uk.

33 protsenti küsitletud naistest sõnas, et eelistavad ülikonnas meest ja neile meeldiks, kui mees kannaks pidevalt ülikonda.

28 protsenti naistest aga arvas, et riided ei mängi üldse rolli, oluline on hoopis inimene ja tema iseloom. Tundub, et siin peitub ka tõetera, sest ülikond võib ju mehe kenaks muuta, ent kui tegemist on äärmiselt ebameeldiva ja ebaviisaka olevusega, siis ei päästa teda ja ülikonna kandmine.

21 protsenti lugejatest eelistab seda, kui mees kannab mugavaid, tavapäraseid riideid. 18 protsenti aga vastas, et oluline pole üldse mehe riietus, vaid hoopis see, mis nende riiete all peitub.

Naised, milline riietus teile meeste seljas kõige enam meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles