Kirjuta oma salajastest ilunippidest ja võida Artistry «14 öö taastuskuur»

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artistry “14 öö taastuskuur”
Artistry “14 öö taastuskuur” Foto: Amway

Eesti naised on leidlikud ja oskavad enda eest hoolitseda. Hea lugeja, jaga oma salajasi koduseid ilunippe, et võita luksuslik Amway Artistry nahahooldustoode või teisi iluauhindu Avonilt.

Milliste nippide või vahenditega hooldad oma juukseid? Mis võiks aidata lõhenevate huulte või kergesti murduvate küünte puhul? Kuidas kavalasti ära kasutada kosmeetika ülejääke? On Sul jagada koduse maski retsepti? Kas saunas endale mee peale määrimisest on kasu? Milliseid nippe õpetas sulle ema või vanaema?

Saada oma parimad ilusaladused aadressile naine@postimees.ee 13. jaanuariks. Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta.

Parima nipi saatja võidab Artistry taastuskuuri, kuid iluauhindu saavad teisedki. Valitud kirjad avaldatakse Naine24's. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

***

Artistryintensiivne nahahooldussari «14 öö taastuskuur» parandab nahka seitsmel erineval tasandil, andes näonahale klaarima ja säravama väljanägemise kõigest kahe nädalaga.«14 öö taastuskuur» koos «Deep Night Action 7» kogumiga pakub professionaalset kodust nahahooldust, mis parandab tekkinud nahakahjustusi, aitab vähendada kortsude teket, muudab näonaha klaarimaks, parandab selle tekstuuri ja toonust ning annab näonahale särava väljanägemise. Pärast 14 ööd on nahk taastunud, varasemast siledam, niisutatum ja ühtlasema jumega.

«14 öö taastusprogramm» on mõeldud kasutamiseks öösiti, mil toimub naha loomulik uuendusprotsess. Spetsiaalselt Artistry nahahoolduseks väljatöötatud tehnoloogiad võimaldavad naha taastusprotsessi viia maksimumini. Seerumites kasutatud tehnoloogiad on:

Ultrasomes™ – patenteeritud liposoom, mis sisaldab tõhusat UV endonukleaas-ensüümi, mis ergutab naha paranemist päikesekahjustusest, piirates nii naha järk-järgulist nõrgenemist ja vananemist.

Soothing System – seerumis sisalduvad pehmendava mõjuga lagritsajuur ja  kaeraekstrakt, mis leevendavad naha ärritust, vähendavad naha punetust ja rahustavad nahka.

Copy
Tagasi üles