Põhjuseid, miks iga naine peaks kaaluma seksi iseendaga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõne inimese jaoks on masturbeerimine normaalne tegevus, mille praktiseerimise pärast ei tunda mingit häbi. Ometi leidub ka neid, kes peavad seda imelikuks ega mõista, miks peaks keegi iseennast rahuldama.

Kui sina oled üks neist naistest, kes ei mõista masturbeerimine võlu, siis loe järgmisi põhjuseid ja võib-olla otsustad juba täna õhtul eneserahuldust proovida, kirjutab Huff Post.

1. Tahad kogeda seksi hea partneriga

Kui soovid oma voodielu parandada, peaksid välja selgitama, mis sulle mõnu valmistab. Mitte ükski inimene ei tea, mis sind erutab, kui sa seda talle ei ütle. Ja kui sa pole ise suuteline end erutama, siis on see teise inimese jaoks peaaegu võimatu. Need, kes kardavad, et vibraatori kasutamise tõttu on neil partneriga keerulisem seksida, peaksid lõpetama üksida vibraatoriga mängimise – see on ideaalne lelu paaridele.

2. Tahad tunda seksuaalset võimu

Jah, masturbeerimine on võimas. Sa oled seksuaalne olend ja teadmine, et su keha suudab ise naudingut toota, on võimas. Mitte partner ei muuda meid seksikaks, vaid iga inimene on ise seksikas.

3. Tahad, et su tervis oleks korras

Indiana ülikooli teadlased tegid 2009. aastal läbi viidud uuringuga kindlaks, et vibraatoreid kasutanud naised käisid suurema tõenäosusega günekoloogi juures kontrollis ja kontrollisid tihemini olukorda allpool naba. See tähendab, et inimesed, kes hoolitsevad eneserahuldamise eest, muretsevad rohkem ka oma seksuaaltervise pärast. Nauding ja seksuaalne toimimine on olulised tervise osad, isegi siis, kui sa seda endale tunnistada ei taha.

4. Sul on raskusi uinumisega

Tänapäeval kogevad paljud stressi – mõtted on pidevas liikumises, muutes magamise peaaegu võimatuks. Kui sa ei saa magada, võib orgasmi saamine tuua täieliku lõõgastuse tänu endorfiinidele, mis seeläbi vallanduvad. Orgasmi võib pidada maailma parimaks rahustiks. Uinumine pole kunagi varem olnud niivõrd nauditav.

5. Sest, miks mitte?

Tunned igavust, väsimust, stressi, sul on menstruaalkrambid, oled vastavas meeleolus – vahet ju pole, või mis? Masturbeerimine võib lahendada (või leevendada) kõiki neid. Ära peta end: nauding – olenemata sellest, kas see jõuab orgasmini või mitte – on oluline. Ja sa oled seda väärt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles