Viiner ja keeduvorst on taas popid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viinerid.
Viinerid. Foto: Arno Saar / Õhtuleht
Rakvere lihakombinaadi andmetel on viimasel ajal taas tõusnud viinerite ja keeduvorstide populaarsus. Põhjuseks ikka majanduskriis ja inimeste püüdlused võimalikult palju kokku hoida.

Firma juhatuse esimees Anne Mere rääkis Vikerraadio saatele «Huvitaja», et viinerid ja keeduvorstid on soodsama kuvandiga tooted kui suitsuvorstid-singid ning seetõttu on nende populaarsuse kasv täiesti mõistetav.

Kokkuhoiupoliitika on Mere sõnul suurendanud ka värske liha müüki. «Praegu on näha, et ühest küljest inimesed ikkagi tahavad ise rohkem süüa teha ja ostavad värsket liha ja ostavad ka hakkliha. Et ei taheta enam niivõrd seda valmis toitu – kas siis seda karbi sees või mingeid muid valmistoite. Ostetakse kas hakkliha või mingi seapraad või tükk või lõigud ja tehakse sellest perele kodus süüa.»

«Inimesed otsivad kokkuhoidu ja igati mõistetav, ise teen sama moodi,» lausus Mere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles