Kitlid on tagasi, uues popis võtmes!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinn Dolls

Laupäeval Viru Keskuses toimuval kleidisündmusel pakub Tallinn Dolls moegurmaanidele kokteili- ja õhtukleitide kõrvale ka nende uut menutoodet – uue ilme saanud revolutsioonilisi kitleid.

«Meie valikus on alati midagi šikki, vürtsikat ja kelmikat!» kommenteerib Mari Martin, Tallinn Dollsi loovjuht. Tallinn Dolls on sel hooajal veel luksusliku sameti ja brokaadi lainel.

Tallinn Dollsi eesmärgiks on alati olnud teha koostööd andekate Eesti disaineritega, aidates neil oma loomingut tutvustada ja säravat talenti päevavalgele tuua. «See on meie viis panustada Eesti disaini arengusse. Siiani oleme teinud palju koos suurepäraste disainerite Karolin Kuusiku ja Liisi Eesmaaga, kelle käekiri kahtlemata on paljude naiste südametesse pugenud,» kinnitas Mari Martin. «Sel hooajal olen ka ise disainis tegev. Kuid usun kõikides tegemistes koostöösse – seega uuel hooajal üllatame kindlasti ka põnevate koostööprojektidega!»

Viru Keskus esitleb 24. novembril uut moesündmust Kleidiproov, kuhu 16 Eesti moedisainerit ja -brändi tulevad tutvustama ning müüma oma uusimaid, omanäolisemaid ja võluvamaid kleite. Moeloomet esitlevad Liisi Eesmaa, Kirill Safonov, Diana Kurves, Marilin Sikkal, Liina Stein, Katrin Kotkas, Marimo, Tallinn Dolls, Tiina Talumees, Kristina Viirpalu, Karolin Kuusik, Piret Puppart, Jaana Varkki, Hanna Korsar, Triinu Pungits, Piret Ilves.

Eesti moedisainerite kleidisündmus toimub Viru Keskuse aatriumis 24. novembril kell 12.00–20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles