Issi, kus sa oled?

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kampaania plakat "issi, kus sa oled?"
Kampaania plakat "issi, kus sa oled?" Foto: Yksivanem.com

Üle-Eesti on eelmisest nädalast üleval plakatid küsimusega «Issi, kus sa oled?». Tegemist on MTÜ Üksikvanema Heaks sooviga pöörata tähelepanu üksikvanemate temaatikale ning rõhutada, et lapsed ootavad ja vajavad mõlemat vanemat.

«Kampaania keskmes on isa, sest tulenevalt statistikast on Eestis palju enam isata kasvavaid lapsi kui emata. Samas on meie soov pöörata tähelepanu üksikvanema probleemile üldiselt. Oleme veendunud, et lapse edukaks arenguks on tal vaja turvatunnet ja head suhet mõlema vanemaga,» ütles MTÜ Üksikvanema Heaks liige Küllike Lillestik.

MTÜ Üksikvanema Heaks on ellu kutsutud selleks, et ühendada Eesti üksikvanemaid ning luua eestkosteorganisatsioon, mis pakub üksikvanemaile tuge nii nõustamisteenuste näol kui ka suhtlus- ja infokeskkonnana internetis.

«Vastame aadressile info[ät]yksikvanem.com saadetud juriidilistele või psühholoogilistele küsimustele. Psühholoog vastab kirjale 48 tunni jooksul, juriidilise küsimuse korral võib vastamine võtta aega kuni kolm tööpäeva,» rääkis Lillestik. Nõustamine on tasuta ja seda toetab EV Sotsiaalministeerium.

6. novembril 2012 toimus Tallinnas, Rahvusraamatukogu kuppelsaalis konverents «Isa või isane». Konverentsi eesmärk oli pöörata tähelepanu isaks olemise tähtsusele ja tähendusele.

Toome siin sinuni need unustamatud kõned ja ettekanded ning väärt mõtted sellelt konverentsilt, et saaksid samuti mõelda kaasa ja olla osa positiivsetest muutustest, mida MTÜ Üksikvanema Heaks on algatamas. Konverentsi modereeris ja paneeldiskussiooni juhtis Hannes Hermaküla.

Vaata videoid!



 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles