Karl Madis: lapsed ei saa kunagi õnnelikuks, kui ema ja isa tülitsevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Madis.
Karl Madis. Foto: Peeter Langovits

Muusik Karl Madis rääkis ajakirjale Kroonika, et saab oma endise naisega hästi läbi, sest tülitsemine mõjuks lastele halvasti ja emal peab olema võimalus õnnelik olla.

Karl Madis istub hea meelega oma laste ja endise naisega ühe laua taga, et jõulusööke nautida. «Minu arust ei saa lapsed mitte kunagi õnnelikuks, kui ema ja isa tülitsevad,» selgitas ta. «Kui emal ja isal pole hea, ei saa hea olla ka lapsel, see pole võimalik. Aga tuleb anda võimalus ka emal õnnelik olla.»

Ta tõi täiteks Anatoli Nekrassovi raamatu «Mees ja naine», kus on öeldud, et kui perre sünnib laps, siis peab ema armastama oma meest rohkem kui last. «Laps ei vaja ülihoolitsust. Paljud naised arvavad, et nüüd ma annan oma lapsele kõik, kuid tegelikult rikuvad nad sellega kõik ära. Kui laps näeb, et ema-isa hoiavad ja armastavad teineteist, on ka tema terve ja rõõmus,» põhjendas Karl. «Meie ühiskonnas nii ei arvata, kuigi see on õnneliku pere mudel.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles