Naise tähelepanu köidab enim lillasse riietunud mees

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uus kummaline uuring tegi kindlaks, et kui mees tahab köita naise tähelepanu, siis tuleks tal selga panna lillat värvi riided, et oma šansse suurendada.

Uurijad tõestasid, et riietumine mängib kaaslase valikul olulist rolli, sest lillasse rõivastunud meeste kohtingukutse võetakse suurema tõenäosusega vastu, kirjutab Female First. Arieli tellitud küsitluse eesmärgiks oli kindlaks teha, millised tegurid võivad uue tutvuse puhul halba muljet jätta.

Kohtingukutsele vastamise puhul osutuks kõige määravamaks riietus. 28 protsenti uuringus osalenud naistest väitis, et on kohtingust keeldunud, sest välja kutsunud mees riietus halvasti. Meestest vastas sama vaid 14 protsenti.

Koguni 60 protsenti naistest vastas, et kõige olulisemaks põhjuseks, miks nad kohtingukutsest keelduks, on mehe inetud riided. Halva soengu pärast loobuks 17 ning kingade pärast 9 protsenti naistest.

Rohkem kui kolmandik naistest vastas, et eelistab meest, kes kannab lillat. Sellele järgnes kohe valge. Kõige ebapopulaarsemateks värvideks osutusid sinine ja roosa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles